Piano verhuizen 

Demaegdt heeft ruime ervaring met het verhuizen van piano's. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare instrument met zorg wordt verhuisd. Een piano weegt al snel 500 kilogram of meer en ook de vorm maakt het verhuizen niet gemakkelijk. Daarnaast dient een piano rechtop verhuisd te worden om zijn klank te bewaren. Kortom: voor een goede verhuizing zijn voldoende mankracht en de nodige know-how vrij cruciaal. Bij Demaegdt beschikken wij over beide.

 

Piano verhuizen naar eerste verdieping

Wilt u de piano van of naar de eerste verdieping verhuizen en heeft u enkel een smalle trap ter beschikking? Overweeg dan om een verhuislift te gebruiken. Een grote piano of vleugel verhuizen via de trap is vaak niet of zeer lastig te doen. Wij hebben diverse verhuisliften ter beschikking waarmee de piano veilig naar buiten kan worden getakeld. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid om alles heelhuids op de juiste bestemming te krijgen.

Rechtop inladen in de verhuiswagen

Ons ervaren personeel pakt uw piano zorgvuldig in met stevig verpakkingsmateriaal. Via een meubellaadlift of laadbrug wordt uw piano rechtop de verhuiswagen in geladen. Daar wordt het instrument nog eens extra goed vastgezet met extra beschermingsmateriaal, zodat de piano niet kan verschuiven of beschadigen tijdens het vervoer.

Bent u van plan om binnenkort een piano te verhuizen? Of andere kostbaarheden zoals een aquarium? Laat het ons dan tijdig weten, zodat wij de juiste voorbereidingen kunnen treffen en de nodige zaken kunnen aftoetsen.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte