Self Storage ruimte huren in Oostende

Het is een herkenbare situatie: u verhuist of verbouwt en heeft tijdelijk te weinig ruimte om al uw spullen en meubels een plaats te geven. Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijke opslagruimte, dan bent u bij Demaegdt in Oostende aan het juiste adres. Wij bieden self storage ruimtes aan die aangepast zijn aan ieders situatie en noden.

De veelzijdigheid van een self storage ruimte bij Demaegdt

Een opslagruimte kan handig zijn in de meest uiteenlopende situaties. U kunt een kortstondige behoefte hebben aan extra opslagruimte, bijvoorbeeld bij een verhuis of verbouwing, of net op zoek zijn naar een langere termijn oplossing.

Bij Demaegdt bieden we oplossingen voor ieders behoefte. Wij verhuren self storage ruimtes zowel voor korte als lange termijn. Zo kunt u bij ons terecht voor een tijdelijke opslagruimte tijdens uw verhuis, maar ook om bijvoorbeeld een permanent archief in onder te brengen (voorbeeld in de foto hiernaast).

Wanneer u uw meubels tijdelijk wil opslaan tijdens een verhuis, dan kunt u ook onze meubelbewaring overwegen. Hierbij brengen wij uw meubels onder in een container, waardoor deze meteen kunnen worden getransporteerd naar uw nieuwe woning of kantoor. 

Voordelen van een self storage ruimte bij Demaegdt

Wat u zelf doet, doet u meestal beter”, een bekend Vlaams gezegde waar ongetwijfeld een grond van waarheid in schuilt. Een eigen self storage opslagruimte huren bij Demaegdt biedt dan ook verschillende voordelen:

  • Demaegdt biedt self storage ruimtes aan in verschillende afmetingen. Zo vindt u ongetwijfeld de ruimte die bij u past, zonder een onnodig grote opslagruimte te huren.
  • U beschikt over een eigen badge die u elke dag van de week tussen 06:00 en 23:00 toegang verleent tot uw self storage ruimte. 
  • Veiligheid staat voorop bij Demaegdt: verschillende bewakingscamera’s houden alles 24uur op 24 in de gaten. 
  • U kunt een self storage ruimte van Demaegdt huren zolang u wenst: voor zowel korte als lange periodes.

 

Geïnteresseerd in een self storage ruimte van Demaegdt?

Ziet u ook de voordelen van een (tijdelijke) self storage ruimte bij Demaegdt in Oostende? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hieronder, of telefonisch via 059 70 58 94. Wij bekijken graag welke ruimte bij uw situatie past.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Wanneer u een tijdelijke opslag zoekt tijdens uw verhuis, overweeg dan ook de meubelbewaringsdienst van Demaegdt. Deze handige service bespaart u het nodige hef- en sleurwerk door uw meubels meteen op te slaan in de container die ze ook naar uw nieuwe woning of kantoor transporteert.