Self Storage huren in Oostende

Heb je te weinig ruimte in huis? Ga je verhuizen of verbouwen en heb je tijdelijke opslag nodig? Of zoek je een plek voor het materiaal dat je maar enkele keren per jaar nodig hebt, zoals je tuinmeubelen of kerstversiering?
Is jouw bedrijf op zoek naar (bijkomende) opslagruimte of wil je een permanent archief aanleggen?

Als je op zoek bent naar opslagruimte, dan ben je bij Demaegdt in Oostende aan het juiste adres. Wij bieden self storage, aangepast aan ieders situatie en noden.

Zo zorgen wij voor extra ruimte!

Jij kiest

  • Je betaalt enkel voor de ruimte die je nodig hebt. We bieden opslagruimte aan in verschillende afmetingen zodat je ongetwijfeld de ruimte vindt die bij jou past.
  • Voor onze opslagruimtes geldt er geen minimale of maximale opslagtermijn, dus je kunt precies zolang gebruik maken van onze meubelopslag als dat je nodig hebt.

 

Vlotte toegang

  • Je beschikt over een eigen badge die je - elke dag van de week tussen 06:00 en 23:00 uur - toegang verleent tot jouw self storage.
  • De self storage is vlot bereikbaar met de wagen en er is voldoende parkeergelegenheid.

Safety first

  • Verschillende bewakingscamera’s houden alles 24 uur op 24 in de gaten.
  • Elke huurder beschikt over een persoonlijke badge voor de centrale toegangspoorten en elke box is afgesloten met een poort die enkel met de persoonlijke badge kan opengemaakt worden.
  • De self storage voldoet aan alle veiligheidsnormen.

 

Extra service

  • Je kan bij ons ook terecht voor heel wat verhuismateriaal om je meubels en ander materiaal te beschermen tijdens de verhuis en in de self storage.

 

Interesse?

Zie je ook de voordelen van een (tijdelijke) self storage bij Demaegdt in Oostende? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hieronder, op info@demaegdt.be of op 059 70 58 94. Wij bekijken graag welke ruimte bij jouw situatie past.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Ga je verhuizen of verbouwen? Zorg voor voldoende verhuismateriaal om jouw meubels en andere inboedel veilig te verhuizen en op te slaan.