Over Demaegdt Self Storage

Wie zijn wij?

Familiebedrijf Demaegdt staat al meer dan 65 jaar garant voor een professionele, eerlijke en vooral persoonlijke aanpak. De firma werd in 1955 als verhuisfirma opgericht, maar groeide intussen uit tot één van de meest betrouwbare aanbieders van opslagruimte in regio Oostende.

Pieter en An Lootens, reeds de derde generatie uitbaters, leerden de knepen van het vak van hun ouders en leggen zich sinds 2023 toe op het aanbieden van opslagruimtes en self storage.

Waarom kiezen voor Demaegdt self storage?

✓ Persoonlijke aanpak

Wij staan je graag persoonlijk bij met advies op maat, afgestemd op jouw specifieke situatie. We communiceren steeds openlijk over wat wel of niet kan en wat je kan verwachten.   

✓ Eerlijke prijs

Wij bezorgen je een eerlijke offerte en houden ons hieraan.   

✓ Flexibel aanbod

Wij bieden self storage ruimtes aan in verschillende afmetingen. Zo vind je ongetwijfeld de ruimte die bij jou past, zonder een onnodig grote opslagruimte te huren. Je kan een self storage ruimte van Demaegdt ook huren zolang je wenst: voor zowel korte als lange periodes.

✓ Eenvoudige toegang

Je beschikt over een eigen badge die je elke dag van de week tussen 06:00 en 23:00 toegang verleent tot jouw self storage ruimte. 

✓ Safety first

Verschillende bewakingscamera’s houden alles 24 uur op 24 in de gaten. Zo zijn we zeker jouw materiaal in goede handen is. 

 

Contacteer Demaegdt

Ben je op zoek naar een opslagruimte en zoek je een betrouwbare firma om je daarbij te helpen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar jouw verhaal. Contacteer ons op info@demaegdt.be059 70 58 94 of via het contactformulier.  

Vraag
vrijblijvend naar een offerte