Droogkast verhuizen 

Bij het verhuizen van een droogkast moet u op een aantal zaken letten. In dit artikel kunt u lezen welke stappen u moet volgen voor een vlotte verhuis.

droogkast-tillen-verhuizen.jpg

Stap 1: waterreservoir legen en pluizenfilter schoonmaken

De eerste tip spreekt voor zich: leeg eerst het waterreservoir als hier nog water in zit. Dit maakt enerzijds de droger lichter en anderzijds is dit beter voor de machine. Vergeet ook niet om het pluizenfilter schoon te maken.

 

Stap 2: de droogkast tillen en verhuizen

Ga van tevoren na of de droogkast door alle gangen, deuropeningen en trappenhuizen past. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het maken van de keuze voor de inzet van de juiste hulpmiddelen. Past de machine bijvoorbeeld niet door het trapgat, dan kan onze verhuislift de ideale oplossing bieden. Ook kunnen we andere hulpmiddelen zoals een steekwagen inzetten.

Wij verplaatsen en vervoeren uw witgoed met de grootste zorg. Tillen doen we altijd met 2 mensen en de machine wordt zoveel mogelijk rechtop vervoerd om beschadiging te voorkomen. 

Onze verhuiswagens beschikken over een meubellaadlift of laadbrug, zodat de droogkast moeiteloos rechtop ingeladen kan worden. In de verhuiswagen wordt de machine goed vastgezet om schuiven of omvallen te voorkomen.

 

 

Hulp nodig met het verhuizen van uw droogkast? 

Demaegdt heeft ruime ervaring met het verhuizen van droogkasten en andere huishoudelijke apparaaten. Wij zorgen ervoor dat uw huisraad en witgoed met zorg wordt verhuisd. Wilt u zorgeloos verhuizen zonder zwaar tilwerk? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte