Droogkast verhuizen 

Bij het verhuizen van een droogkast moet u op een aantal zaken letten. In dit artikel kunt u lezen welke stappen u moet volgen voor een vlotte verhuis.

droogkast-tillen-verhuizen.jpg

Stap 1: waterreservoir legen en pluizenfilter schoonmaken

De eerste tip spreekt voor zich: leeg eerst het waterreservoir als hier nog water in zit. Dit maakt enerzijds de droger lichter en anderzijds is dit beter voor de machine. Vergeet ook niet om het pluizenfilter schoon te maken.

 

Stap 2: de droogkast tillen en verhuizen

Ga van tevoren na of de droogkast door alle gangen, deuropeningen en trappenhuizen past. Past de machine bijvoorbeeld niet door het trapgat, overweeg dan een verhuislift. Kijk ook naar andere hulpmiddelen zoals een steekwagen om het verplaatsen makkelijker te maken.

Het wordt aangeraden om altijd te tillen met 2 mensen en de machine rechtop te vervoeren om beschadiging te voorkomen.

Zorg voor een verhuiswagen met meubellaadlift of laadbrug, zodat de droogkast moeiteloos rechtop ingeladen kan worden. Zet de machine goed vast in de verhuiswagen om schuiven of omvallen te voorkomen.

 

 

Tijdelijke opslag

Hebt u niet direct plaats voor uw (oude) droogkast of andere voorwerpen? Wij hebben self storage ruimtes waar u (een deel van uw) inboedel tijdelijk kan opslaan. Neem contact op via ons contactformulier of telefonisch via 059 70 58 94 voor meer informatie.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte