Op zoek naar stockage voor uw bedrijf?

U bent op zoek naar een ruimte en zit in één van de volgende situaties?

In elk van bovenstaande situaties kunnen wij u van dienst zijn. Of u nu een zelfstandige bent of een grote KMO die op zoek is naar het huren van een ruimte om zo efficiënter te kunnen werken, Demaegdt beschikt over de ruimte die u zoekt. 

Opslagmogelijkheden op lange en korte termijn

U zoekt een ruimte / opslagplaats op korte termijn om een periode tussen een verhuis of renovatie van kantoor te overbruggen of u zoekt ruimte voor een lange termijn? Wij passen ons aan! U geeft de periode aan en wij maken een contract / voorstel op maat van uw verzoek. Uw opslagruimte is 7 op 7 beschikbaar met een badge systeem en dit vanaf 6 uur tot 23 uur. Onze opslagruimtes zijn beveiligd met een camera om zo de veiligheid van uw goederen te garanderen. 

Formaten

Naar gelang wat u zoekt, passen wij ons aan. Gaat het nu om het stockeren van een aantal dozen of kantoormeubelen, wij zorgen ervoor dat alles een plaats krijgt in onze opslagruimte. Ook hier zijn wij flexibel. De boxen zijn individueel afgesloten met een rolluik en bieden alle comfort voor de opslag van goederen, kantoormeubels en/of archiefdozen.

Tarieven

Wij delen bewust geen tarieven mee op onze website omdat wij graag uw verhaal horen en een voorstel op maat maken van uw behoefte. Op die manier betaalt u zeker niet te veel en is de ruimte het gepaste antwoord op uw vraag. U heeft nadien nood aan een grotere of kleinere ruimte? Geen probleem, wij bespreken dit en passen het contract aan. Voor een offerte op maat, neem contact op via info@demaegdt.be

Vraag
vrijblijvend naar een offerte