Opslagruimte huren Oostende

Huur een opslagruimte bij Demaegdt

Het is ongetwijfeld een herkenbare situatie: u gaat verhuizen of verbouwen, maar moet uw spullen en meubels dan natuurlijk tijdelijk ergens kwijt kunnen. Wie een persoonlijke opslagruimte zoekt, is bij Demaegdt alvast aan het juiste adres. Onze opslagunits zijn  gunstig gelegen aan de Zandvoordeschorredijkstraat 40 in Oostende, vlakbij de A10. Wij bieden opslagruimtes aan die aangepast zijn aan ieders situatie en noden.

Zoals een tijdelijke opslagruimte voor uw meubels tijdens het verhuizen. Hierbij brengen wij uw meubels onder in een container, waardoor deze onmiddellijk kunnen worden getransporteerd naar uw nieuwe woning of kantoor. Maar ook om bijvoorbeeld een permanent archief in onder te brengen, gereedschap te stockeren of voor een extra opslagplaats voor uw magazijn.

Waarom een opslagruimte huren bij Demaegdt?

Bij Demaegdt hechten wij veel belang aan de veiligheid van al uw materiaal. Dit zijn de voordelen die wij garanderen:

  • Veiligheid voorop: verschillende bewakingscamera’s houden alles 24 uur op 24 in de gaten.
  • Demaegdt biedt opslagruimtes aan in verschillende afmetingen. Zo vindt u ongetwijfeld de ruimte die bij u past, zonder een onnodig grote opslagruimte te huren.
  • De opslagruimtes zijn op elke weekdag toegankelijk tussen 06:00 en 23:00.
  • U kunt een opslagruimte huren zolang u dat wenst. Zo hebben wij klanten die ruimtes slechts één maand huren, maar u kan bij ons ook terecht voor korte verhuurperiodes. 

Geïnteresseerd in een opslagruimte van Demaegdt?

Ziet u ook de voordelen van een (tijdelijke) opslagruimte bij Demaegdt in Oostende? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op via ons onderstaand contactformulier, of telefonisch via 059 70 58 94.
Wij bekijken graag welke ruimte bij uw situatie past.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte