Verhuislift huren in Brugge

Wilt u een verhuislift huren in omgeving Brugge? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze verhuisliften verplaatsen we uw meubels snel en veilig tot maar liefst 55 meter of 16 verdiepingen hoog. Zo wordt verhuizen naar een nieuw appartement of kantoorruimte een kinderspel. Grote, zware en kwetsbare voorwerpen zijn geen enkel probleem voor onze meubellift. Het werkt snel, is niet belastend voor uw rug en bovendien is de kans op beschadiging minimaal doordat de meubels niet meer door te smalle hoeken en gangen gemanoeuvreerd hoeven te worden.

 

Verhuislift huren

De voordelen van een verhuislift

Het gebruik van een verhuislift of ladderlift heeft verschillende voordelen:

  • Moeiteloos (zware) spullen heffen tot op de zestiende verdieping. Dit bespaart u het nodige sleurwerk.
  • Wij hebben onze liften in eigen beheer, wat betekent dat wij nooit afhankelijk zijn van derden en u zeer snel kunnen helpen.
  • Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en helpen u graag bij het bedienen van onze verhuisliften. Zo sluit u vermijdbare ongelukken alvast uit en raken uw goederen heelhuids op hun plaats. Bovendien komt dit de veiligheid ten goede.

Locaties

Wij verhuren onze verhuisliften met professionele begeleiding in Brugge en omgeving. We hebben onder meer ervaring met verhuizingen in Oostende, Bredene, Oostkamp, Westende, Middelkerke, Oostduinkerke, Wenduine, De Haan, Varsenare, Jabbeke, Torhout, Knokke, Ichtegem, Zedelgem, Koksijde, Nieuwpoort en Blankenberge.

Maar u bent ook van harte welkom als u een verhuislift nodig heeft in een andere stad in West-Vlaanderen.

 

Hoe u een beroep kunt doen op onze verhuisliften

Bij Verhuizingen Demaegdt beschikken wij over verschillende professionele verhuisliften die uw bezittingen met het grootste gemak tot op de zestiende verdieping afleveren.

U kiest ervoor om enkel een beroep te doen op deze verhuislift met professionele bediening, ofwel in combinatie met onze verhuisdienst.

 

Bent u op zoek naar een professionele verhuislift en wilt u die laten bedienen door een professional? Neem dan vrijblijvend contact op met Verhuizingen Demaegdt via het formulier hieronder, of telefonisch (059 70 58 94).

Wij bekijken graag hoe wij uw verhuis weer wat lichter kunnen maken.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Een verhuislift neemt de nodige plaats in. Vraag dan ook tijdig een parkeerverbod aan bij uw gemeente. Zo bent u steeds zeker van een plekje recht voor de deur.