Verhuizen van of naar Oudenburg

Wilt u verhuizen binnen West-Vlaanderen? Verhuizingen Demaegdt is ruim 60 jaar al actief in West-Vlaanderen. Wij hebben veel ervaring met het organiseren en uitvoeren van verhuizingen van of naar Oudenburg.

Onze verhuiswagens hebben een laadvermogen variërend tussen 16 en 50 m³, zodat u niet onnodig een te grote verhuiswagen hoeft te huren. Heeft u moeite met het inschatten van de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft? Stuur dan foto's van uw interieur naar ons op. Wij hebben veel ervaring met het inschatten van de benodigde ruimte en vaak vallen ons details op waar u mogelijk niet bij stil staat.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Bij Demaegdt leiden we ons personeel daarom grondig op. Zo weet iedereen te allen tijde wat hun taak is en hoe ze die grondig, veilig en met de grootste aandacht voor uw bezittingen uitvoeren.  

 

We kunnen u ook met de volgende verhuisdiensten helpen:

  • demonteren en monteren van meubels
  • in - en uitpakken van uw servies, schilderijen of andere
  • kartonnen dozen voor de verhuis
  • huur van de verhuislift voor het moeiteloos heffen van zware spullen tot 55 meter


Deze diensten zijn enkel op aanvraag.

TIP voor een vlotte verhuis: ga langs bij uw lokale politie te Oudenburg voor een parkeerverbod (Voor Oudenburg: Weststraat 31, 8460 Oudenburg). Zo heeft de verhuiswagen gegarandeerd plaats.

Stuur een mail naar info@demaegdt.be, bel 059 70 58 94 of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte